Nu har vi varit inne i huset

Idag har vi varit inne i huset o tittat med Olle från Smålandsvillan. Allt kändes jätte bra..Vi har bara lite problem med hur vi ska få plats med vår stora soffa i vardagsrummet.. men det är sånt som löser sig! Allt verkar vara komplett när vi flyttar in nästa vecka, vilket är skönt! En liten repa i ena bänkskivan, men dom har redan beställt en ny.  Arbetarna har nästan bara tapetsering kvar nu..

Här kommer lite bilder

         



Lördag

Äntligen är byggnadsställnigen borta! Vi har varit o kört bort plasten som var kvar, även lite annat skräp. Skönt o få bort det. Men fy vad det var lerigt och blött! Såg ut som två skitgrisar när vi var klara =)

         

Grannarna bjöd in oss på glögg senare i eftermiddag, mysigt.

Den där julstämningen som dom flesta har nu, finns inte hos oss tyvärr. Ljusstakarna o stjärnorna e fortfarande kvar på vinden, känns inte som det är någon mening att ställa upp allt det nu när vi snart måste packa ner det igen. Har faktiskt börjat så smått idag. o packa lite.

Nu ska vi ha lite lördagsmys här hemma.
Kram på er!


2 veckor till inflyttning!

Om två veckor är det dags! Vad vi längtar!!

Olle på Smålandsvillan ringde idag o på tisdag kl:10:00 ska vi träffas inne i huset. Vad spännande det ska bli! Vi har nämnligen bara varit inne i visningshuset som har spegelvänd planlösning, så det kommer nog kännas lite avigt från början.

Här kommer lite bilder på huset från idag, solen tittade fram en stund vid lunch.

         


Funderingar..

Takpannorna är färdigmonterade nu på framsidan i alla fall. Mange var ute idag vid lunch och tog några bilder igen.

  

Vi har varit lite fundersamma över färgen runt fönsterna. Ljusgrå har vi beställt, men färgen ser beige ut, eller den är rättare sagt beige. Vi hoppades på att vi bara inbillade oss från början att den inte var grå, men nu med gråa takpannor ser man verkligen hur beige färgen är. (Inte alls som färgproverna vi såg hos Smålandsvillan) Känns lite jobbigt, får höra så det verkligen är rätt färg dom målat huset med.

Vi e sååå nyfikna på hur det ser ut inne i huset, vill så gärna komma in och få titta!
Hoppas vi får göra det snart.


Bilder på huset idag

Här kommer bilder på hur huset såg ut vid lunchtid idag. Dom jobbar på för fullt.





Takpannor läggs på idag

Idag fick jag ett sms av grannen som jobbar på samma jobb som mig, (även min nya granne) att det var full rulle på vårt tak. Takpannorna läggs på. Tyvärr har jag inte haft någon möjlighet att åka ut o titta eftersom det e mörkt när man kommer hem från jobbet. Mange hade varit där på lunchen och tagit lite bilder, lägger upp dom senare.
Taket ska ju bli grått och med silvriga stuprännor. Hoppas det blir snyggt.

Igår kom papperna på slutbesiktningen! Det blir en dag tidigare än planerat, den 18/12 kl:14:00.  JIPPIE! Snart dax för inglyttning! Bara 16 dagar kvar och INGET packat än. Måste börja på det där nu!!

RSS 2.0