Gräsmatta..

Ojojoj vad det har hänt saker sedan jag åkte till jobbet vid lunchtid idag.. Mange har nästan gjort klart halva stommen till altanen, bara lite småplock kvar sen blir det till o lägga trall (vilket förhoppningsvis kommer hit imorgon).
 
 

Sen från o ha haft en stor jordhög på baksidan, va dom här förra veckan o körde bort högen och jämnade till trädgården.
   

I helgen kom det flera lass med matjord, som ikväll har blivit utplanat och gräset är sått! Kan det bli bättre?! Allt e klart när man kommer hem. Nu behöver vi bara vattna.. så lite regn som jag hört är påväg är välkommet!

     

Nehe, nu är det läggdax, godnatt!

Altanbygge!

Hela helgen har gått till att bygga på vår altan. Mange har byggt o jag har hjälpt till med det jag kan! Han e sååå duktig! Altanen blir STOOOR iaf =) O jätte fint kommer det bli! E alldeles för dålig på o ta kort, måste bli bättre på det, men ett o annat har ja lyckats ta iaf! Nästan allt har vi gjort i helgen o vi har kommit en bra bit på vägen. Igår var det såååå varmt, så det gick nästan inte va på baksidan.. vi har nämnligen sol precis hela dagen, vilket man inte ska klaga på egentligen, men vi vet i alla fall att vi ska åka o köpa oss ett riktigt parasoll när altanen e klar!
Vi tog en tripp till havet igår oxå, o Lukas badade.. det lär ha svalkat gott =)

    




RSS 2.0